Botó Contacta amb Badaweb

Agenda Cultural

 • Divendres
 • 28
 • Abril
 • ‘Escrit en l’aire’ amb Gelabert Dansa Novarina

  ‘Escrit en l’aire’ amb Gelabert Dansa Novarina

  TEATRE ZORRILLA (Badalona)

  La trobada del coreògraf i ballarí Cesc Gelabert amb l’escriptor, pintor i director d’escena Valère Novarina és l’origen d’aquesta captivadora peça, un regal preciós al públic que ens permet escoltar per primera vegada les paraules que secretament habiten al cos del ballarí quan dansa. Estructurat com un solo en què Gelabert va mudant en més de seixanta personatges, Escrit en l’aire ens encanta amb un desplegament de recitació fresca i dansa impetuosa, juganera. Un ritual surrealista i molt divertit en què el ballarí dansa amb la paraula i l’escriptor escriu el moviment.

  “En la maduresa, Gelabert assoleix una llum especial, una combinació de seguretat i frescor a les que s’hi suma una pinzellada de bogeria.” Montse Otzet, Recomana.cat

  Activitats paral.leles: Col·loqui amb la companyia en acabar la representació. Hi col·labora • Amics del Teatre Zorrilla. Preu 12 € Durada 60 minuts Gènere Dansa.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.