Botó Contacta amb Badaweb

El ple convoca la Junta General de Badalona Comunicació

Publicada: 27.03.2012Secció: Política

Aquesta tarda, abans que comenci la sessió ordinària del Ple Municipal del mes de març, tindrà lloc la Junta General de Badalona Comunicació. Serà en aquest moment quan es debatrà la proposta que ha de garantir el futur de la societat municipal Badalona Comunicació i fer econòmicament viable la prestació de servei públic local. En l’explicació d’aquest punt es posa de manifest que l’Ajuntament mostra la voluntat perquè el servei que ofereix Badalona Comunicació continui donant-se. Més endavant, però, s’afirma que el director general de l’empresa té la competència per presentar un expedient de regulació d’ocupació. Finalment, els 27 membres de la Junta General hauran de votar si donen el suport al director general perquè prengui les mesures per fer econòmicament viable la prestació del servei de Badalona Comunicació, entre les quals hi ha la reducció de la plantilla actual de l’empresa. La plantilla de Badalona Comunicació és de 66 persones. El futur expedient de regulació d’ocupació afectaria 21 persones, amb la qual cosa la plantilla de Ràdio Ciutat, Televisió Badalona i la revista Bétulo quedaria integrada en el seu conjunt per 45 treballadors.



Precisament, els treballadors dels mitjans públics han convocat a les entitats de la ciutat perquè participin en un pilar casteller que s'aixecarà a la Plaça de la Vila durant el ple en senyal de protesta contra l'ERO que properament patirà l'empresa. La concentració començarà a les 6 de la tarda i el pilar s'aixecarà cap a les 7 de la tarda.



D'altra banda Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa presentara tres mocions al ple municipal. Una d'ella de reconeixement dels valors republicans, una altra per reclamar que es mantiguin els ajuts al lloguer públic d'habitatge i una darrera de suport a la vaga general del 29M. En aquesta darrera qüestió el president dels ecosocialistes, Carles Sagués, es mostra en contra de la reforma laboral que assegura afectarà també a moltes empreses públiques.



Un altra tema que també es portarà a aprovació del ple d'aquest mes de març seràn les bases reguladores de la concessió de subvencions municipals destinades a les entitats de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat