Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Ferran Falcó, president del grup municipal de Convergència i Unió, pren el relleu a Jordi Turull al capdavant de la Federació de Convergència Democràt

Ferran Falcó, president del grup municipal de Convergència i Unió, pren el relleu a Jordi Turull al capdavant de la Federació de Convergència Democràt

Publicada: 13.03.2012Secció: Política

Ferran Falcó, president del grup municipal de Convergència i Unió, pren el relleu a Jordi Turull al capdavant de la Federació de Convergència Democràtica de Catalunya de les comarques de Barcelona. Falcó ha estat proclamat aquest cap de setmana, en un congrés realitzat a Sant Vicenç de Montalt, amb el 85 % dels vots favorables. El polític badaloní ha assegurat que vol donar continuïtat a la feina feta i que entre els seus compromisos fonamentals es troba la proximitat i la interlocució amb la direcció del partit.



Recordem que Ferran Falcó és regidor a l'Ajuntament de Badalona des de l'any 2003 i el passat mes de juliol va ser nomenat també diputat al Parlament de Catalunya. Falcó afronta ara una nova tasca com a President de la Federació de Convergència Democràtica de les comarques de Barcelona assegurant que treballarà amb entusiasme, dignitat i esforç.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat