Botó Contacta amb Badaweb

Salva Maldonado, nou entrenador del Joventut

Publicada: 29.06.2011Secció: Esports

Salva Maldonado serà el nou entrenador del DKV Joventut la propera temporada. Segons ha pogut saber Ràdio Ciutat de Badalona l'acord entre el club verdiengre i el tècnic de Sant Adrià es farà oficial aquest mateix dijous. Maldonado, que enguany ha dirigit la banqueta del Fuenlabrada, tornarà així a la Penya on hi va ser fa 20 anys com a entrenador de les categories inferiors i també com a ajudant del primer equip.

Ahir a la tarda es va fer oficial que el Joventut i Pepu Hernández han arribat a un acord per rescindir el contracte de l'entrenador madrileny.

Recordem que Pepu Hernández tenia un any més de contracte però club i tècnic han firmat de mutu acord el document de desvinculació. D’aquesta manera finalitza l’etapa de Pepu Hernández com a entrenador de la Penya , després d'un any i mig dirigint la banqueta verdinegra i per tant, el club ja podrà fer oficial el fitxatge de Salva Maldonado.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat