Botó Contacta amb Badaweb

Els badius del Carrer Sant Bru es podrien salvar en un futur

Publicada: 02.07.2007Secció: Societat

El nou govern de Badalona pretén reobrir les negociacions amb els veïns perquè la prolongació del carrer Méndez Núñez no escapci aquests patis, tal com està previst en la modificació del Pla General Metropolità del 1976, i s’endinsi per un tros del Parc de Ca l’Arnús, que està a tocar amb els badius.



L’operació encariria les obres de perllongament però permetria la conservació integra dels tradicionals patis badalonins. Aquesta proposta era una reivindicació històrica dels veïns i va rebre el suport de Convergència i Unió quan estava a l’oposició. Ara que està al govern pretén tirar-la endavant amb el suport del PSC. De fet, una de les prioritats del nou govern de Badalona és trobar el consens amb els veïns afectats i, per aquest motiu, segons el regidor d’urbanisme, es pretenen reunir amb els propietaris dels badius en un termini de quinze dies perquè “encara no es dona res per tancat”.



El PGM del 76 es va projectar quan encara no existia l’autopista del Maresme i l’any passat se’n va fer una modificació reduint el vial, projectat inicialment amb 20 metres d’ample, a 8 metres i, per tant, reduint l’afectació d’aquests patis. Així, la prolongació del carrer Méndez Núñez, travessarà els parcs de Can Solei i Ca l’Arnús com a vial de serveis del parc.



La construcció de l’avinguda suposarà afectar alguns badius en tres metres i, en d’altres, fins a 26 metres del pati.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat