Botó Contacta amb Badaweb

Marina Badalona es planteja satisfer els clients del Port amb el servei que ofereix

Publicada: 28.02.2007Secció: Societat

Considera l’Associació de propietaris d’amarradors una entitat minoritària i poc representativa. Els membres del col·lectiu s’han queixat de la manca de seguretat tant pels vaixells com pel usuaris i de l’obligatorietat de treballar amb el mecànic de l’equipament, entre d’altres problemes que hi ha detectat.



Les relacions entre l’Associació de propietaris d’amarradors i el conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz, estan força tenses després que l’entitat n’hagi demanat, segons el Punt, la seva destitució. Tot i així el col·lectiu s’ha erigit com associació per tal de demanar algunes millores per l’equipament segons explicava el seu president Julio Castellanos. Assegura que es veuen obligats a treballar amb el mecànic del port, es queixa de la manca de seguretat pels usuaris que visiten la infrastructura i reivindiquen que el primer quart d’hora d’accés al port sigui gratuït tal i com es fa en d’altres ports propers, com el del Masnou. En una entrevista al 5 minuts més el conseller delegat de Marina Badalona, Juan Felipe Ruiz, argumentava que el servei que s’ofereix és aquest i no pas un altre.



En aquesta mateixa entrevista Felipe Ruiz s’ha queixat també de la deixadesa d’alguns dels pescadors que utilitzen una part del port i ha catalogat d’escandalosa la situació per les deixalles que hi acumulen. Aquesta ha estat la resposta a les queixes que aquesta setmana també han fet els pescadors de Badalona per la contaminació del mar.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat