Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • Guardiola assegura que l’accés als pisos pel recinte portuària continuarà sent restringit

Guardiola assegura que l’accés als pisos pel recinte portuària continuarà sent restringit

Publicada: 14.09.2005Secció: Societat

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament, Francesc López Guardiola, ha respost les queixes dels veïns dels nous habitatges de la façana marítima. Guardiola assegura que l’accés als pisos pel recinte portuària continuarà sent restringit. Els veïns criticaven aquesta setmana haver de pagar l’entrada al port cada cop que el travessen per arribar a casa seva. Segons el regidor, és possible arribar a la zona a través de vies alternatives, fins que no estigui enllestit el futur nus viari.

En aquest sentit, López Guardiola ha apuntat que hi ha previstes rotondes d’accés als habitatges i un pas elevat sobre la via del tren.

Ha defensat també limitar la circulació rodada dins la zona del port, així com es fa a la resta d’infrastructures d’aquestes característiques. El regidor ha assegurat que els veïns no han sol·licitat cap reunió informativa al respecte.publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat