Botó Contacta amb Badaweb

Niso dimiteix per discrepàncies profundes amb l’agrupació local d’IC-V

Publicada: 08.09.2005Secció: Política

Amb Niso marxa, també, la cap d’àrea de Medi Ambient Núria Franquesa. La regidora de medi ambient ha estat contundent també amb el soci majoritari del govern badaloní, el PSC, denunciant poca transparència en la contractació del personal i els càrrecs de confiança, 63 en total, que ha considerat excessius.

La presidenta del grup municipal d’IC-V, marxa per començar una nova etapa a l’Agència Catalana de l’Aigua i deixa els seus càrrecs a l’Ajuntament de Badalona per coherència política i reconeixent desavinences amb el seu partit. Segons la regidora, iniciativa ha canviat el rumb que seguia els darrers anys. Un rumb amb el qual discrepa, Muntsa Niso.

Sobre la política urbanística, la regidora ha criticat l’acostament de posicions entre IC-V i PSC sobre els projectes del port i el nou camp de Badalona.

Muntsa Niso no ha volgut desvetllar el seu futur professional, però ha reconegut que té una oferta sobre la taula de l’Agència Catalana de l’Aigua per tirar endavant projectes de participació en aquest organisme de la Generalitat.

Pel que fa a la seva vinculació a l’organització local d’IC-V, Niso es planteja deixar de banda el partit esperant que tot torni al seu lloc. La regidora, però, no ha explicitat si deixarà la militància al partit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat