Botó Contacta amb Badaweb

Un nou pelicà netejarà el litoral badaloní

Publicada: 03.06.2005Secció: Medi Ambient

L’ajuntament de Badalona ha comprat un nou vaixell pelicà per fer front a la brutícia del litoral badaloní i compta ara amb quatre embarcacions d’aquest tipus per netejar els objectes que suren a l’aigua. Els diners han sorgit de part dels beneficis que el consistori ha obtingut a canvi d’acceptar que a la pedrera de la Vallensana es faci una prova pilot per traslladar-hi residus embalats de l’ecoparc de Montcada i Reixach.



El pelicà és un vaixell que rep nom d’ocell degut al dipòsit amb què compta a la part de davant on s’emmagatzemen les deixalles que recull del mar. El vaixell recorre la costa de Badalona des de dijous passat. Es tracta d’una embarcació de dimensions reduïdes que pot acostar-se al trencant de l’onada per recollir millor els sòlids surants.



Els pelicans que treballen a Badalona recorren també el litoral de la comarca del Maresme. El pelicà va acompanyat també d’altres mesures per a la millora de l’estat de la platja i la sorra.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat