Botó Contacta amb Badaweb

viure en una zona privilegiada - Foto denúncia

viure en una zona privilegiada

Autor: 5012Publicada: 12.04.10Lloc: Pça. Josep Maria de Sagarra (entre carrer Diana i Minerva)

Fotografía de viure en una zona privilegiada

Desprès de varies reunions (última fa casi un any) amb els responsables de l’Ajuntament i sentir com alguns d’aquests responsables diuen que vivim en una zona privilegiada (deu ser pel que paguem de contribució) aquesta es la lamentable situació en que es troba aquest “parc” de jocs per als nens, terra de fusta trencat on es pot veure els cargols i ferros, amb el perill de que un nen fiqui el peu o la mà, tobogan que manca la barana de protecció i sobresurten els cargols arran de cap dels nens, bancs trencats, brutícia, colònies de formigues on juguen els nens, grupets de joves on deixen les begudes trencades, etc. sempre ens diuen que no hi han diners però si  passes pels parcs que no estan gaire lluny del nostre estan tots arreglats, llavors que es el que passa realment amb nosaltres.

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 sonia, diu:
    28.04.10

    No sé quina necessitat hi havia en aixecar tota la Rambla, quan a la nostra ciutat hi han barris que més necessiten una bona reforma dels carrers.
    La zona d'aparcaments de davant de l'estació està fatal, zones desnivellades, accesos a la platja penossos, i no parlar de la vorera, si més no de la "no vorera", anar amb un cotxet de bebé per aquí és perillós, ja que has d'anar per la carretera perque hi ha socavons al terra o simplement no hi ha un pas segur pels peatons...van tirar a terra els edificis,van pintar les linies blanques dels aparcaments i prou.Aquí sí que es necessita una bona obra!

  • #2 lidia, diu:
    29.04.10

    Fa poc vaig esta en aquest parc amb el meu net i vaig puge comprovar personalment el estat degradable que comentes. No es l'únic parc que hi han mancances, el parc que esta sota la plaça Boada a Bufalà també pateix sovint d'actes de vandalisme, fan una festa i a mes a mes de deixar totes les botelles, bosses i el que sigui a mes a mes trenquen els bancs, arrancant les papereres, arrancant las balles del pipi-can.
    Tenim moltes mancances a la nostre ciutat però mentre no canviïn les prioritats del nostre ajuntament no farem res, el mes important per a ells es recaptar.

  • #3 piriguili, diu:
    17.05.10

    SI ESTOY DE ACUERDO CON LOS COMENTARIOS Y SI HA DE HABER UN GUARDIA URBANO QUE LO PONGAN QUE HAY BASTANTES

  • #4 Morena , diu:
    17.05.10

    es toy deacuerdo con todo lo dicho por que es peligroso

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "viure en una zona privilegiada "

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat