Botó Contacta amb Badaweb

cadenes a la Serralada Marina - Foto denúncia

cadenes a la Serralada Marina

Autor: 4920Publicada: 08.08.09Lloc: serralada de Marina

Fotografía de cadenes a la Serralada Marina

 

Els camins que hi han a la Serralada Marina estan tancats amb cadenes que dificulten el seu accés.

El meu pare es va trobar malament quan anava camina'n per la Creu de Montigalà no es podia moure i jo no pudia arribar amb el cotxe per portar-lo al hospital, vaig avisar al 061 la seva actuació va ser del tot ineficient, varen trigar mes de una hora en arribar i van demostrar una gran falta de coordinació amb els altres cossos de la ciutat, no tenien les claus per obrir el pas i es van tenir que esperar que arribes la Guàrdia Urbana, tot i que, des de el principi els hi vaig dir per on tenien que entrar i que el únic accés que hi havia estava tancat per una cadena.

Varen portar al meu pare a Can Ruti, a urgències ens varen comunicar que havia tingut un infart i que el seu estat era greu.

Quan es produeix un infart el temps en la assistència es primordial per evitar que la lesió del cor sigui mes gran.

Que aquest fet serveixi a qui li toqui per reflexionar i millorar les mesures d'actuació i que ningú mes es trobi en aquesta situació.

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 Paco, diu:
    31.08.09

    Si expones tu critica en algun idioma en que todos pudieramos enterarnos y comprenderlo, seriamos mas los sensibilizaos con la causa. Yo la entiendo y me hago piña contigo y que no pase mas. Mi apoyo lo tienes, espero que con esta denuncia se eviten estas malas situaciones. Un beso y ya sabras quien soy y me hago participe de tus males y dolencias.

  • #2 Paco, diu:
    31.08.09

    Si expones tu critica en algun idioma en que todos pudieramos enterarnos y comprenderlo, seriamos mas los sensibilizaos con la causa. Yo la entiendo y me hago piña contigo y que no pase mas. Mi apoyo lo tienes, espero que con esta denuncia se eviten estas malas situaciones.
    Un beso y ya sabras quien soy y me hago participe de tus males y dolencias.

  • #3 Salvador, diu:
    08.09.09

    Paco, voy a tomarme la " molestia " de contestarte en el idioma que entiendes, dado que al parecer no te ha llegado el conocimiento de que el que ha utilizado Lidia para formular su queja es el oficial en este territorio, te guste o no.
    Pero no es mi pretensión querer abrir contigo una polémica lingüista, esto aquí no interesa, solo decir, al igual que tu, a que estoy a favor de la queja-reflexión que plantea Lidia y que lo que expone es una muestra más que los servicios públicos a menudo son un nido de descoordinación, cada estamento se cree con capacidad de gestionar a su manera el “seu hortet ".

    Lidia, es faig costat amb la teva queixa i espero que la mateixa arribi a qui te que prendre decisions i d’això ens facin protocols per actuar amb més professionalitat i destresa en casos com aquests. Sort.

  • #4 Pep, diu:
    10.09.09

    Badaweb es un nido de ignorantes

  • #5 Ruben, diu:
    11.09.09

    Errar és d’humans. Repetir l'error i no prevenir és d’irresponsables. La Responsabilitat ens dona credibilitat i prestigi.
    Si us plau, no en fugiu, un món millor es construèix en cada acció de cadascú de nosaltres.

    Quan es tracta de vides humanes no es pot restar importancia a la denuncia ni desviar el seu propòsit.

  • #6 otineb, diu:
    05.10.09

    siento mucho lo que le paso a tu padre , yo creo que las cadenas no tienen la culpa, ya que si no existieran , el parc estariamas desastroso de lo que está

  • #7 ilusion, diu:
    16.10.09

    Yo també sento el que va patir el teu pare i el que devies patir tu no poguent portar-lo en cotxe a Can Ruti, però les cadenes estan per evitar que els incívics pugin en cotxe als terrenys que són espais naturals protegits, perqùe és una vergonya com tracten la muntanya, com l´omplen de deixalles i com la deixen , sembla una Gran Superfície plena de pàstics i brutícia. Pot ser, per casos com el teu, s´hauria de trucar a un nº de tf. responsable de tenir la clau de les cadenes i poder anar un cotxe o ambulància des de l´Ajuntament o des de on estés l´organisme que fos responsable d´aquestes claus... que probablement ja existeix (pesno jo...)

  • #8 santos, diu:
    14.01.10

    l´organisme que fos responsable d´aquestes claus... parc de la serralada de marina. http://www.diba.cat/parcsn/parcs/index.asp?Parc=7 informate... y un saludo

  • #9 santos, diu:
    14.01.10

    si se ubiera tratado de un familiar mio... rompo la cadena y lo que sea necesario y despues asumo responsabilidades. pero claro no es mi caso, en este caso me consolido con ilusion... creo que es muy razonable en su comentario. saludos..

  • #10 lidia, diu:
    05.04.10

    Estic totalment d'acord amb tu , Otineb, Ilusion, per desgracia per falta de civisme hi tenen que haver cadenes. El que jo vull dir, es que no pot ser que tan sols el cos de la nostre ciutat, la Guàrdia Urbana, disposi de les claus que obren aquestes cadenes, crec que tots els cossos que hi han, Guàrdia Urbana, Bombers, Mossos, Ambulància, Rurals ... haurien de tenir i portar dins el seu vehicle la clau mestre que obre aquestes cadenes, som moltes les persones que aprofitem aquests espais per caminar i gaudir de la natura.

  • #11 José, diu:
    02.03.12

    Es muy comprensible y al mismo tiempo lamentable la situación de una persona que por poco fallece debido a unas cadenas, pero como unión de propietarios de estos terrenos, tenemos que decir que se estaba llenando la zona de vehiculos en los cuales las personas eran de lka más baja estirpe y parecía que la Serrallada de Marina ya era de su propiedad.
    Atracadores, maleantes, chusma, inmigrantes ilegales de todo tipo etc. etc. , NO SE PUEDE PERMITIR ESTE DESMADRE , al mismo tiempo que no se puede permitir que los señores del Ayuntamiento de Badalona, hgan con nuestros terrenos un PARQUE que no es de su propiedad y que además los propietarios no tenemos llave para ir a nuestros terrenos.
    Por todo ello Aconsejamos que sigan vallas y cadenas, antes que chabolas, distribuidores de estupefacientes etc. ya que es un lugar idoneo.
    La POLICIA afortunadamente lo tiene bastante vigilado.
    Esperamos que con esta contestación puedan ustedes comprender el por que de las cadenas.
    Gracias por leer nuestro comentario.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "cadenes a la Serralada Marina"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat