Botó Contacta amb Badaweb

Els pilons del carrer Guixeres - Foto denúncia

Els pilons del carrer Guixeres

Autor: 1Publicada: 21.05.08Lloc: Carrer Guixeres

Fotografía de Els pilons del carrer Guixeres

Em sembla bé que es puguin posar pilons als carrers per tal de que els cotxes no pujin a les voreres.

El problema ve quan per culpa dels pilons, els vianants no poden circular amb cotxets de nens, cadires de rodes o cotxets de la compra per culpa d'aquests pilons ...

Hi ha alguna sol·lució ?

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 Esteve Pascual, diu:
    30.05.08

    Hi stic d'acord però no és l'únic carrer on passa això ... n'hi ha molts més ...

  • #2 joan, diu:
    13.06.08

    Aixó ! A sobre la vorera del Carrer Guixeres està feta un desastre. I a Republica portuguesa, que encara tenim algun centimetre més de vorera, ens aparquen els cotxes a la vorera, sortim de casa amb el cotxes esquivant cotxes i sortint a la carretera directament. Demanem pilones a l'ajuntament, diu que no es pot per l'amplada de la vorera. Els d' Urbanisme de Badalona, neguen que hi hagin pilones a la vorera. Per cert en el tros de Guixeres amb pilones, hi ha 2 cotxes oficials amb xofer !

  • #3 vei torras i bages, diu:
    30.08.08

    Però com es possible que aquestes alçades encara haguem de lluitar perque ens facin voreres? És increible. Ens hem de fer escoltar. Qué fan amb els nostres impostos?
    Sabeu com ens podem agrupar?

  • #4 laura, diu:
    07.12.08

    estic d'acord amb en joan, no ens deixen per la amplada de la vorera pero es un carrer ample on els cotxes pasen cómodament, doncs bé s'hauria d'ampliar almenys una de les voreres i així es podrien posar els pilons i tots contents. i no només s'hauria d'ampliar el carrer republica potuguesa sino elo 50% dels carrers badalonins per poder passar amb tranquilitat.

  • #5 Teresa, diu:
    21.01.09

    L'ordenança deu dir que, sigui com sigui la vorera, la pilona s'ha de posar a tants centímetres de distància del final i això crea problemes i situacions increïbles en moltes voreres, perquè no deixa passar persones en cadira de rodes, o crosses, cotxets, quan portes una bossa a la mà o simplement quan vols portar el fill agafat de la mà. La norma no hauria de ser tan estricta. La gent hem de passar per la carretera perquè no podem passar per la vorera onalguns incívics deixen el cotxe.

  • #6 Titus Andronicus, diu:
    05.02.09

    A Badalona hi sobren pilones i altres "chorrades", per culpa de la manca de civisme i sentit comú ...........però a tots nivells, començant per aquells que tenen responsabilitat "poltronaria".

  • #7 Amparo, diu:
    05.07.09

    Els veïns del carrer d'en Guixeras i rodalies que mes o menys tots estan igual, a sobre d'aguantar les obres de Francesc Macia (mes de 4 anys) i ara les de Baldomero Sola ,tenin uns carrers fets una merda començan pel asfalt botorut i amb forats, boreres tortes , petites i amb pilones, en fi deu ser la nostra penitencia i el nostre preu per aquesta gran badalona que estan construin, s'en recordaran de nosaltres?????

  • #8 Capi, diu:
    16.02.11

    Doncs la solució passa per fer peatonals o semi peatonals com el del Mar.

  • #9 CARLES, diu:
    04.03.11

    La única manera de conseguir un carrer digne seria fer la idea del arquitecte Bohigas i que es normal fer a tot al mon que seria unificar totes les ciutats que son al voltan de Barcelona i fer una Barcelona sola. Aixó de separarnos fa que tinguem una ciutat que esta feta una merda per a tot a arreu, voreras, asfalt, transport, serveis, etc etc. Si fesim una unica ciutat pasaria com a Barcelona que está tot perfecte, vaigis al barri que vaigis.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Els pilons del carrer Guixeres"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat