Botó Contacta amb Badaweb

Aparcament prohibit - Foto denúncia

Aparcament prohibit

Autor: 4789Publicada: 07.03.09Lloc: Plaça Anselm Clave -Maristes

Fotografía de Aparcament prohibit

Hi ha gent que es passa pel forro les normes de circulació. Hi ha que han de demanar una hipotèca per comprar un parking, i altres, com el de la foto, que CADA DIA estaciona el seu cotxe en zona prohibida, molestant a la resta, davant d'un Col·legi i en una zona d'obres i a més GRATIS!!!!!!

On està la Guardia Urbana? A mi no em serveix de res un cotxe de la urbana que fa fotos. On està la grua? Que passa que hi ha llocs que si i altres que no......

Sr. Falcó, menys fotos i més passejar pel carrer.

 

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 fff, diu:
    23.03.09

    perdona pero aki no hi ha cap colegi o sigui ke calla

  • #2 Joan, diu:
    25.03.09

    Hola fff No sé si vius a Badalona, però hi ha els Maristes...... A veure qui calla... Joan

  • #3 beo, diu:
    09.04.09

    Jo crec que això de altres llocs si i altres no... serà mentida....

    Perquè al centre es una persecució constant pel que fa la grua i el cotxe amb 10 megapixels...

    Deixes el cotxe sobre la cera de 5 metres un moment per pujar a casa al lavabo despres de 35 min en busca d'aparcament i quan baixes (10min com a molt) ja esta la urbana fotente la noteta. O sino la grua preparada per endurse el cotxe...

    Si et molesta aquest cotxe truques a la grua, en 5 min estaràn allà.

    No creus? si es cada dia.. pos eso.

  • #4 Criss, diu:
    07.06.09

    Quina sort que teniu al centre doncs... per que al barri de casagemes (al costat del C/ Prim per qui no ho conegui) no en tenim tanta... Al C/ Santa Maria que van tenir la gracia de fer-hi obres i treure'n tot l'aparcament, l'unic que van aconseguir es que cada Dissabte estiguin les voreres plenes de cotxes mes el que hi han cada dia... A mes a mes, un dia que hi havia una parella de mossos al C/ Prim els hi vaig dir i la seva contestacio en vers de enviar una grua inmediatament va ser que s'havia de ser mes tolerant... Tolerant? amb qui? amb mi que duc un cotxet de bebe, no per lo vist... I si els veus que aparquen damunt la vorera con en el dia del dimoni d'aquest any i els hi dius algo... encara et contesten malament i jo amb el cotxet vaig haver de baixar de la vorera perque un desgraciat hi aparques el cotxe... es una vergonya!!!

  • #5 Josep, diu:
    30.01.10

    Es veritat, la grua de Badalona té fama de ser molt eficaç, però hi ha casos reincidents:el mateix cotxe cada dia sobre la mateixa vorera, on per alguna estranya raó MAI els hi posen multa ni la grua retira el cotxe. Jo en conec uns parell més de casos. PERQUÈ? Només trobo explicació pensant malament.

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Aparcament prohibit"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat