Botó Contacta amb Badaweb

Deixalles Alfons XII i OKUPES - Foto denúncia

Deixalles Alfons XII i OKUPES

Autor: 4789Publicada: 08.01.09Lloc: Alfons XII Davant Balius

Fotografía de Deixalles Alfons XII i OKUPES

Els veïns del Carrer Alfons XII estem farts d'aguantar les deixalles que deixen els OKUPES dia si dia també....

Incivics i marranos. Fins i tot, tenen (o tenien, perquè fa un temps no notem la pudor) un cavall a dins de casa seva (bé, seva no, la que han ocupat).

Que fem Sr. Falcó?  

 

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 presumpció d'innocpecia, diu:
    09.01.09

    Possiblement havien avisat al servei de recollida de mobles de l' ajuntament i per això van deixar-los al carrer.

  • #2 sergio, diu:
    11.01.09

    A BADALONA ESTA PLE DE OCUPES PER TOTOA RREU JORDIS ERRRA 9I PENSAS FE ALGU O KE ESKE EL ALCALDE BDE BADALONA PASA DE TOT FA EL MAGIC BADALO0NA I NO POT ARREGLAR EÑLLSC ARRERS FER FORA ELS OCUPES AIXO NO POSANT EL MAGIC BDN ID EIXEN LU ALKTRES FET UN FASTIC

  • #3 Pep, diu:
    12.01.09

    Si. Avisen sempre, per això tenim els mobles i tota la ferralla més de tres o quatre dies....!!!!! Quan jo volia deixar un sofà vell i vaig trucar a l'ajuntament em van insistir que si no deixava el sofà el mateix dia en denunciarien!!!!! Per tant queda clar que això no és ni puntual ni anecdòtic. Això és un tema recurrent des que els Okupes estan a les quatre cases del carrer Alfons XII / Carrer la lluna. Ja veig que els que paguem impostos, som educats i cívics amb els altres i paguem les nostres hipoteques som els pringats.

  • #4 Sylvia, diu:
    06.10.09

    Ya se sabe Badalona es diferente, y por eso un okupa en Santa Coloma ESTA DE MEDIA TRES MESES y en Badalona dos años ¿ ven la diferencia ? pues bien no solo eso sino que el misno dia y delante los mosos de escuadra los desalojaron de la calle Prim nº 161 y se metieron en la calle Prim nº 136 o 126 ( no me acuerdo bien del nº) pero todabia estan, el tal okupa se llama Emiliano de Amorte para mas señas Italiano y me a costado echarlos dos años ( PUEDO DEMOSTRAR QUE ANTERIOR MENTE LO DESALOJARON DOS VECES DE SANTA COLOMA CON DOS MESES DE DIFERENCIA ) y dos millones de pesetas y eso que la casa estava alquilada por el señor Francisco Rubio , pero el la tenia de almacen y como pagaba el alquiler no lo podiamos desalojar ,ni la camara de la propiedad ni nadie nos pudo alludar ( SOLO COBRAR ESO SI ) PUES BIEN estas sun las istorias de Badalona una ciudad que se paga mas que en ninguna y se octiene menOs derechos que en ninguna SIENTO VERGUENZA DE SER DE BADALONA Y DE LAS PERSONAS QUE NOS DIRIJEN Megustaria poder hablar con alguien de la alcaldia de estos temas pero como parece que estan muy ocupados solo me queda esta forma de expresarme y dar rienda suelta a mi impotencia GRACIAS SEÑOR ALCALDE Y CONSISTORIO

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Deixalles Alfons XII i OKUPES"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat