Botó Contacta amb Badaweb

Badalona, mal lloc per passejar el gos - Foto denúncia

Badalona, mal lloc per passejar el gos

Autor: 4637Publicada: 11.08.08Lloc: a tota la ciutat

Fotografía de Badalona, mal lloc per passejar el gos

Sovint aquells que tenim gos patim, en molts casos injustament, l'assetjament verbal (i fins i tot en alguns casos físic*) d'altres ciutadans. El motiu no és altre que el nostre gos faci pipi o caca al carrer, encara que recollim les caques i tirem aigua sobre els pipis que faci l'animal.

Estic totalment en contra d'aquells que deixen "la merda" del seu gos enmig del carrer, però al mateix temps també em formulo una pregunta: on podem anar a passejar els nostres gossos perquè puguin córrer lliurament, i no molestin a ningú? Doncs la resposta és ben fàcil: ENLLOC.

Que jo sàpiga la ciutat de Badalona no disposa de Pipicans ni Espais d'Esbarjo per a gossos. penso que seria molt bò disposar d'aquests espais, que existeixen en ciutats com Barcelona i Mataró (ciutat més petita que Badalona!).

(*) Recentment vaig presenciar com un "senyor" agredia físicament un noi a la Plaça del Sol de Casagemes, perquè el gos del noi estava bevent aigua d'una font. Li va provocar diverses contusions, i fins i tot van haver d'intervenir els veïns i els Mossos d'Esquadra perquè l'agressor deixés anar el noi!!! De vegades penso que haurien de fer gosseres per persones agressives, i no pas per gossos...

Imatges relacionades

Situació en el mapa

mapa

Comentaris

  • #1 rierovic, diu:
    12.08.08

    Aquest noi te molta rao, Badalona en termes generals no és una ciutat que dongui exemple de res. Per tant ja seria hora que ens comencessim a posar les piles.

  • #2 jordi, diu:
    12.08.08

    Benvolguts propietaris/es, Entenc perfectament a la gent que es posa nerviosa quan veu un gos. He donat per perduda la batalla per mantenir neta el fanal, la vorera, la façana, i fins i tot la mateixa persiana i tanca on haig de ficar la clau per obrir. Estic casadíssim!!!! Quan he pogut he intentat raonar amb el/la propietària del gos/sa, i els resultats han estat: Una quantitat exagerada d’adrenalina continguda per part meva, i la més absoluta indiferència per part de l’altra ‘persona’. Elementalment, no és acceptable cap tipus d’agressió, ni física, ni verbal. De la mateixa forma que demaneu instal•lacions a l’ajuntament, jo li demano que uns cobri uns bons impostos, proporcionals a la brutícia que generen les vostres mascotes, i el cost per mantenir el més net possible els carrers i les zones habilitades que demaneu. No obstant sé que ja es van crear espais pels gossos, i em sembla que el resultat va ser desastrós. Nsoler, rierovic, jo de vosaltres no aixecaria gaire polseguera amb un tema tant espinós com aquest. Cordials salutacions, Jordi Sancho

  • #3 UOC, diu:
    12.08.08

    "Entenc perfectament a la gent que es posa nerviosa quan veu un gos", doncs jo no se com pot entendre-ho perfectament però és que aquí a BDN hi ha gent molt rara... També haurien de cobrar uns "bons impostos" com dius tu, a molta gent que genera molta més brutícia que la que poden generar els nostres gossos... "un tema tant espinós com aquest", es veu que aquest tema no és espinós en ciutats com Barcelona o Mataró... Badalona és diferent.... Jordi, no guardis tanta adrenalina dins teu, desfogat d'alguna manera xato.

  • #4 nsoler, diu:
    13.08.08

    Sr. Jordi Sancho, no sé per quin motiu l'Ajuntament m'hauria de cobrar més impostos per tenir un gos, quan jo ja pago els meus impostos com qualsevol altre ciutadà. Jo no tinc cap culpa de que hi hagi gent incívica que no reculli la brutícia del seu gos. Si apliquem el seu criteri li haurem de cobrar més impostos als que fumen (per tirar burilles de cigarreta al terra embrutant les voreres, provocant incendis...), als que van amb cotxe/moto (per contaminar l'aire, per contaminació acústica...), als que van tirant papers al terra i escopint pel carrer (costum força extesa en aquest país), etc etc etc... Vaja , que em sembla d'allò més absurd el que vostè proposa, per molt que li molesti l'incivisme, tant com em pugui molestar a mi. L'únic que estic demanant és un espai per poder passejar el meu gos sense destorbar a ningú, i crec que com a ciutadà tinc tot el dret a demanar-ho al meu Ajuntament (com a mínim a que escoltin la meva proposta). Em sorprèn que consideri una proposta de millora per a la ciutat com "un tema tant espinós" i que em suggereixi "no aixecar gaire polseguera". Crec que gràcies a actituds com la seva (no fer res davant de temes "espinosos") tenim la ciutat que tenim, perquè Badalona no és precisament exemple de res, oi?

  • #5 Mercè, diu:
    13.08.08

    Es veritat hi ha gent que quant et veu amb el gos, et fan unes cares ...... A mi tampoc m'agrada trepitjar caques pel carrer, per aixó, nosaltres recollim la caca que fa la nostra gosseta. Trobu necessàri que a Badalona ( el nostre ajuntament) pensi en les nostres mascotas. Sr. Jordi segons el seu pensament " els problemes espinosos" mijor no tractar-los" doncs jo penso el contrari, s'han de tractar i possar solucions, perque deixin de ser " espinosos", aquesta actitud trobu que seria la correcta, per poder viure millor ¡¡¡¡. Hi han persones que volen generalitzar i tractar a gent irrespetuosa amb els altres ( els que no recullen les caques), amb tots/es els que som civics. Vull reivindicar que deixin en pau a les nostres mascotas ¡¡¡¡ basta ja de confondre a la gent.... per una Badalona civica per tothom ; per a les persones i animals.. Visca LA FAUNA¡¡¡

  • #6 ENRIQUETA, diu:
    13.08.08

    Hola a tots, Jo també tinc gos, i també penso el mateix que tots vosaltres, ¿a on tenim que anar a passejar el gos i que pugui corre tranquilament amb altres gossos??? Pues jo i altres persones anem a l'hivern a la platja i a l'estiiu a l'entrada de Ca L'Arnus. Us puc assegurar que tant a l'hivern com a l'estiu alla a on em estat no trovareu ni una caca, en canvi a la platja es pot trobar des de preservatius, a ams dels pescadors o quansevol cosa que els altres que no tenen gos deuen pensar que aixó si que no embruta. En fí jo el que demano es un espai que els gossos no siguin mirats com "apestats".

  • #7 Sergi, diu:
    21.08.08

    Bona tarda a tothom, Es una vergonya que una ciutat com Badalona no tingui cap pipi - can. Si us plau Sr. Alcalde Pipi - Can JAAAAAAA!!!!!!!

  • #8 maimarc, diu:
    27.08.08

    Puesss, yo ya estoy cansada de ver perros sueltos en los parques y en las calles, que hacen tanto cacas como pipis, y si, unos pocos recogen las cacas pero los pipis? y huelen fatal, y lo que me parece mentira que las personas no puedan hacerlo(que me parece correcto) y los perrros si.Que los dueños de esos perros les enseñen hacerlo en casa(como los gatos)y despues los paseen con sus correras por la calle, y asi todos contentos.El que quiera perros que los aguante con las obligaciones y las alegrias que les den, pero los demas no tenemos porque.

  • #9 nsoler, diu:
    27.08.08

    Us recordo que el motiu de la meva foto-denúncia no és altre que reclamar Pipicans i Espais d'Esbarjo per a gossos a Badalona. Crec que estem tots d'acord en que no està bé deixar la brutícia del gos enmig del carrer, tot i que el tema dels pipis és molt difícil de controlar (jo hi tiro aigua, almenys per dissoldre'l una mica). El que em sembla utòpic és demanar que el gos faci pipi i caca a casa, i que només surti al carrer a passejar... Els gossos (mascles) tenen tendència a marcar el territori, per això demano solucions més realistes, com per exemple un Pipican!

  • #10 Xavi, diu:
    29.08.08

    Hola nsoler! Potser va ser una prova pilot fracassada, però a la plaça de la Regalèssia hi van instal·lar un Pipican fa uns anys fins que van fer un d'aquest parkings de l'ajuntament que serveixen per deixar les places de la nostra ciutat sense arbres, fonts, (pipicans en aquest cas també), places d'aparcament al carrer, etc i posar els cotxes enterrats per un preu bastant car i no solucionar el problema d'aparcament al carrer. La veritat es que la gent es bastant bruta, deixava les caques a la sorra i si no ho recollien els operaris feia bastanta pudor. Jo també tinc gos, es molt petit i sempre agafo les caques i em fa molta ràbia que la gent que te gossos grans els porta sense lligar i on solta la caca es queda.

  • #11 Anonim, diu:
    30.08.08

    Jordi, per la teva informació, cuan registrem el gos a l'ajuntament passem a pagar uns impostos extres, una cantitat minima, pero que ja es algo pel fet de tenir un gos. Jo tink un gos, mascle, i li podria ensenyar a pixar a casa, pero al sortir al carrer el seu instint saltaria i es posaria a fer pipi com a mascle dominant que es. "y lo que me parece mentira que las personas no puedan hacerlo(que me parece correcto) y los perrros si.Que los dueños de esos perros les enseñen hacerlo en casa(como los gatos)y despues los paseen con sus correras por la calle, y asi todos contentos." Com es pot comparar una persona amb un gos???? Una persona te un lavabo a casa on tiras la cadena i ja esta!!! Un gos al no tenir un pipi - can ()lo que reclamem) no te un lavabo. Crec que la actitud de algunes persones cap als gosos es vergonyosa i que habilitar una zona per els gossos no es tan car. A ca l'arnus, can solei i altres llocs que podria anomenar, mai hi ha ningú i els gossos poden campar tranquils, no molesten a ningú, pero ara per culpa de lleis absurdes els gossos no podran corre mai.

  • #12 mh, diu:
    10.09.08

    Hola! Merament informatiu: A la plaça Pep Ventura hi ha pipicans (que alguns dels propietaris de gossos no utilitzen) i a Montigalà hi ha un parc on poder portar el gos sense que causi problemes (També té pipican), només s'ha de mirar o buscar una miqueta per trobar aquestos llocs i per cert molts propietaris de gossos els porten a aquest parc (i no hi viuen a prop)

  • #13 rers, diu:
    12.09.08

    Todo el mundo habla de los derechos de los perros, pero nadie habla de las obligaciones de los propietarios, que existen sobre el papel pero muchos incumplen. Vacunaciones, Chip's e higiene. Yo me pregunto cuanto de esos que dicen amar los perros lo tienen registrado y con chip. Y si la ley obliga a ponerles chip por que no se multan a los "propietarios" que no se los ponen. ¿Quieren asi eludir su responsabilidad? Si a los animales de compañia, pero con dueños responsables.

  • #14 nsoler, diu:
    16.09.08

    Gràcies per la informació mh, no sabia que a Pep Ventura i a Montigalà hi hagués cap pipican. De totes formes no estaria de més una mica més d'informació per part de l'Ajuntament (t'asseguro que a la seva pàgina web no posa res sobre el tema). D'altra banda, no és el mateix un pipican que una zona d'esbarjo, que és l'altra cosa que demano... Sr./Sra. rers, t'has llegit per casualitat el tema de la denúncia? No sé que hi té a veure el tema del xip, però en fi, sembla ser que tots els que tenim gos som pressumptes "criminals". Per si t'interessa el meu gos porta xip, està vacunat i com a propietari procuro netejar tota la brutícia que genera. I conec força gent que fa el mateix...

  • #15 ingrid, diu:
    01.10.08

    el que es vergonyos es la aptitud de la gent que no recull las cacas, i si no pasin per elcarre Carlos 1 del barri de sant crist.
    y ya veremos quien no tiene verguenza y no me refiero al asfalto si no alas aceras.
    nadie recoje las cacas , unas aceras por donde pasan cientos de niños por es zona de colegios y tienen que ir por el asfalto para no llegar a casa llenos de mierda.
    a vera al que es vergonyos

  • #16 Ferran, diu:
    04.10.08

    Jo soc propietari, tink el gos registrat a l'ajuntamen, amb les vacunes al dia y el xip. Ingrid, tot i tenir gos, estic d'acord amb tu, hi ha gent que no te vergonya al no recollir les cacas. Jo personalmen, he arrivat a arrancar cartells vells de les parets per poder recollir la caca del meu gos. I per ultim, jo si que estava al corren del pipi-can, pero un pipi-can es perque els gossos fagin les seves necessitats, jo com li dic al meu gos que no fagi caca fins arribar a montigala!! Que visc a Can Mercader. Fa poc vaig estar a niça, amb 1 barri vaig arribar a contar 4 zones verdes per gossos. Aqui a badalona, 2 per tota la ciutat i cap al Centre

  • #17 Marta, diu:
    06.10.08

    jo tinc gos i visc al c/ Sant Felip de Rosés, on tenim una mena de lloc per els gossos fer pipi i caca, al menys hi ha unes escombreries. Peró he de reconeixer que la majoria de gent son uns marranos, perque fan el desentés i no recullen les caques. També els hi va molt bé que el gos pixi sempre al mateix lloc, peró no son capaços de agafar una galleda amb amoniac o lleixiu i de tan en tan netejar-ho. Hem de tenir en compte que no a tothom els hi agraden els animals, en el meu cás, la meva filla gran no els soporta, está deseperada amb el canvi del pel.

  • #18 mireia, diu:
    07.10.08

    res

  • #19 Jordi, diu:
    06.11.08

    Badalona es la ciudad con más kilómetros cuadrados de pipi can del mundo. Para mucha gente todos los parques son pipi-cans. No se puede ir con los niños a los parques pues son campos de "Minas" y los chiquillos caen en todas . Ya estoy cansado de tener que limpiar los excrementos de vuestras mascotas. Si yo fuese a la puerta de vuestra casa a defecar diríais que soy marrano. Vuestro perro no sabe lo que hace pues haceros responsables de sus actos.

  • #20 Tina, diu:
    10.11.08

    Que tothom recull les caques dels seus gossos? estic farta de veure com a l'acera del meu carrer cada dia hi ha caques fresques que ningú recull, quin fàstic!!! i sense parlar dels fanals podrits, carrers i cantonades tacades pels pipis dels gossos. S'hauria de posar una bona multa a les persones que no recullen la merda dels seus estimats gossos, i un bon impost per la neteja dels carrers (això de neteja és un dir, és clar, perquè Badalona en general està molt brutà, però bé aquest és una altre tema) no se perquè amb els meus impostos tinc que pagar uns pipicans perquè els gossos fassin les seves necessitats...no se que hi fan els gossos a la ciutat, si voleu tenir animals aneu al camp

  • #21 tina, diu:
    10.11.08

    Marta, que al carrer Sant Felip i de roses hi ha un mena de lloc per fer pipi i caca? com no sigui a la porta de casa meva !!! perquè jo no ho he vist això que dius..

  • #22 Nacho G.-H., diu:
    28.11.08

    Siento ser grosero, pero que le den por c... a la gente que se indigna al ver pasear a nuestros perros, creo que cada vez la gente esta mas concienciada de la necesidad de recoger los excrementos. Yo tengo la conciencia bien limpia porqe sé que las "cacas" que hay por el suelo no son de mi perro. Y ya que me digno a recogerlas voy a pasear a mi perro por donde me de la gana y delante de quien me de la gana. Y al que le moleste que se pegue con una canto en los dientes.

  • #23 Noita, diu:
    25.12.08

    Marta, si fiques amoniac o lleixiu el que provoques es que els gossos orinin més a aquest lloc, ja que auqests olors els atreu. Millor una mica de vinagre dissolt amb aigua, si més no, es el que s'utilitza als agilitys quan un gos fa pis a la pista.
    Pel que fa al tema, soc propietaria d'una gossa, xipada, censada i obviament, amb les seves caques recollides. Jo la passejo al Parc de los Cañones, o el Turó del Carigt. Tot i així, opino que a Badalona fan falta moltes zones d'esbarjo per gossos, per exemple, a aquest mateix parc es podria possar una tanca amb espai per correr els gossos (es un parc massa gran per la gent que el gaudeix), tal i com he vist a la zona de Marina a Barcelona.

  • #24 tina, diu:
    26.12.08

    Nacho g.-h. creo que lo que indigna no es ver a la gente pasear con sus perros, lo que me molesta es tener que estar esquivando "cacas" todo el día y ver las aceras y farolas machadas de sus pipis, porque hay mucha gente guarra e insolidaria que no recoge las necesidades de sus perros...los perros no tiene la culpa son sus dueños. Me alegro que haya alguien que las recoja pero te aseguro que hay muchísima gente que no las recoge Por cierto que también les den por el c...a los que se molestan por oir la verdad.

  • #25 MIRIAM, diu:
    09.01.09

    Buenos dias,rnYo solo queria decir, que tengo 3 perros, los cuales los hemos educado incluso para que hicieran pipi en los arboles ( para no manchar la acera ) y a que se esperaran a llegar al cesped para hacer sus cacas, y despues como no, recogerlas, y al final me he ido a las afueras de barcelona, ya que el pipi can que tenia al lado de casa, acabo siendo un parquing para coches, la gente por la calle directamente me insultaba solo por pasear con ellos, siempres los he llebado atados, siempre he limpiado todo lo que han ensuciado, pero no es suficiente, solo queria decir, que España, a diferencia de otros paises, no tolera a los animales y mucho menos los perros, ya que somos ( y me incluyo a mi ) unos antisociales. lo dicho, que vaya bien todos.
    MIRIAM

  • #26 juan antonio, diu:
    10.01.09

    Bueno, creo que el tema de los perros es civismo del propietario, en primer lugar creo que querer a un animal como un perro que necesita de unos espacios libres para correr y jugar no debe ser obligado a vivir en un piso urbanita en la ciudad y ir siempre atado por sus calles, esto no es querer a un animal. En segundo lugar deploro la actitudde los propietarios de perros que dicen hipocritamente que sacan el perro a pasear, cuando en en realidad lo que hacen es llevar al pobre animal a que realice sus necesidades fuera de su casa o barrio " parques, aceras, portales, etc". Dentro de este grupo encontramos los civicos ( recogen cacas pero no pipis y comprenden esta problematica, pero no pueden desplazarse lejos a zonas más adecuadas por no existir en el centro urbano) luego tenemos los incivicos ( incumplen todo lo anterior y ni comprenden ni aceptan que tener un perro en suelo urbano sea un problema para el perro y para el resto de ciudadanos). Por todo ello, perros si, incivicos con los perros y el resto de ciudadanos no. )

  • #27 Joan Ramon, diu:
    12.01.09

    Hola, tot i hi ha una majoria de propietaris de gos que és exemplar, la minoria es fa notar massa pels nostres carrers, parcs i plaçes, i és lògic que existeixi aquest malestar. Crec que el que feu les coses bé sou els primers que quan veieu un altre que no les fa els hi recordèu les seves obligacions amb la seva mascota, i si no ... si us plau, es va fer fa poc una polèmica llei de civisme : SANCIONEM ! (No he vist mai un urbano possar una multa per aquest temes )

  • #28 BCMerda!, diu:
    08.02.09

    Una colla de ciutadans de Barcelona, amb el mateix problema (i amos de gossos, alguns de nosaltres!), hem creat una iniciativa... BCMerda! Farts de trepitjar caques de gos d'aquells amos que passen de recollir-les, volem evidenciar aquest acte incívic i, sobretot, brut. Per això, punxem les caques amb una bandereta on hi diu: "Fes-lo cagar al teu llit", dirigida únicament a aquests que no recullen les caques. Tothom que vulgui pot imprimir banderetes de BCMerda! a www.bcmerda.net, i crear brigades noves al seu barri, en ciutats properes a Barcelona... o on sigui! Ens agradaria poder tenir més recursos per estendre més la campanya i també per poder oferir als amos dels gossos bossetes o altres estris per recollir les caques... Però això serà un altre episodi, oi? Podeu mirar una iniciativa moooolt semblant duta a terme a Saragossa, entre ciutadans i l'Administració, a www.kakagoza.wordpress.com BCMerda! www.bcmerda.net info@bcmerda.net

  • #29 animalista, diu:
    01.03.09

    Jo no tinc gos però adoro els animals, són més bons que les persones, i demano que es facin parcs especials per a gossos, pensats per a que s'ho passin bé, no un ni dos sinó tants com barris hi ha a Badalona.

  • #30 Rafel, diu:
    08.03.09

    No hi tinc rés contra els ocupes peró ¿ells també pagan els impostos? i estan al corrent de les vacunes. En cas contrari que els hi fá la denúncia pertinent? perque i han excepcions, com al barri de la Mina. Per aqui al carrer regiren tots els contenidors rebuscant el que les parades diverses (lle´çen per caducirtay i es fan cada tiberi estirats a la vorera quer deu ni dó. En passen una colla amb els seus gosos i n oson chiguaguas. i els deixen fer les necesitats per tota la vorera i que ningú els digui rés perque encare surts escaltat. El senyor alcalde que es preocupi menys de fer zones blaves i places de parquing de l'ajuntament i més de les inquietuts dels ciutadans.

  • #31 JOAN B., diu:
    24.03.09

    Visc al barri Bufalà i em sembla lamentable que quan has d'anar a qualsevol caixa d'estalvis,et trobis pixades i cagades de gossos tan a l'entrada com per les parets del carrer.En aquest cas crec que els responsables són els propietaris dels gossos que no ensenyen a les seves mascotes a fer les necessitats dins de casa.És més fàcil embrutar el carrer,que netejar un metre quadrat de balcó o terrassa.Si està multat,en alguns ajuntaments,tirar papers al terra que no fan cap tipus d'olor,crec necessari que aquells que no netejin,"DE LA VIA PUBLICA",les caques i els pixats dels seus gossos,siguin sancionats econòmicament per tal d'escarmentar-los.

  • #32 ramonet, diu:
    06.04.09

    i les pixarades també les recolliu? la gran majoria sou uns marranos. No és cap necesitat el tenir un gos, i menys en una ciutat. Si no és pot tenir per que no hi ha llocs per passejarlo NO EL COMPRIS!!!

  • #33 Ferran, diu:
    11.04.09

    Joan et dic el mateix que he comentat a una altre persona mes amunt. Jo podria ensenyar al meu gos a fer les seves necessitats, pero l'instint dels gossos (principalment els mascles) el hi diu que ho tenen de fer el carrer perque es on oloren altres gossos i on tenen de marcar el seu territori. De fet el meu gos quan va arribar al pis on visc feia les necessitats a una habitació on li posavam cartrons, pero quan es va anar fent adult ja no ho va fer més. Ramonet, el que dius tu es veritat, hi ha molt amos marranos que no recullen. PERO AIXO: "No és cap necesitat el tenir un gos, i menys en una ciutat. Si no és pot tenir per que no hi ha llocs per passejarlo NO EL COMPRIS!!!" Es una bajenada, Badalona es una ciutat de mes de 200.000 habitants, aixi que com a minim hi han milers de gossos crec jo, i crec que badalona tinguen una població així de considerable es tindria de preocupar de habilitar mes zones de les que te (al centre no n'hi ha cap!) per els gossos, i a partir de aqui treure la conclusio de no tenir gos perque no hi han zones... millor els deixem a la gossera a la seva sort?

  • #34 nsoler, diu:
    27.05.09

    Per fi, sembla que l'Ajuntament de tant en tant ens escolta!!! Badalona comptarà aquest any amb 1.786 metres quadrats d'espais perquè els gossos puguin anar deslligats http://www.badalona.cat/aj-badalona/medi-ambient/ca/actualitat/noticia.html?html=16233.html Àrea de gossos [PDF, 788 KB] http://www.badalona.cat/docroot/aj-badalona/medi-ambient/includes/noticies/fitxers/entrada16233/adjunt1301/arees_de_gossos.pdf

  • #35 alma perra, diu:
    17.07.09

    todos teneis vuestra parte de razon, solo se trata de ser mas civicos y mas tolerantes. Los perros no son solo cuadrupedos ensuciadores. Los que no habeis tenido animales ,la mayoria por mucho que os lo expliquen jamas entenderiais nada de lo que te aportan, te enseñan y te hacen sentir. Claro que nos encantaria vivir en el campo y libres, pero todo nos lo habeis quitado.Quitar el asfalto los pisos etc y que era lo que habia antes...Los ocupas son todos los humanos!

  • #36 Núria, diu:
    07.08.09

    La veritat es que es increible com reacciona la gent de badalona amb aquests tema, jo he viscut en varies provincies, i quan vaig vindre aquí vaig quedar parada de la mala educació que te la gent amb aquests tema, quan també crec que els que mes es queixen son els mes bruts, perque no es que sigui una població neta aquesta, la platja per exemple... fastic em fa d'anari quan se que em trobaré llaunes ,compreses, paper....(dins l'aigua), quan realment els mes nets són els gossos, que l'unic que embruten es la caca que fan, que a sobre no embruta perque la recull el duenyu,i els pipis...que aki em de posar de la nostre part , al menys la meva la tinc educada perque ho fassi els arbres, cosa normal que aprens a fer agust, quan vens d'un lloc on hi han parcs a cada cantonada per poder anar amb el teu gos, i paperes de bossetes per recollir.. es clar que et posen multes, pero amb raó. Perque tenim molts llocs on escollir on anar. Crec que us haurieu de posar a pensar
    qui és el que embruta mes realment. En vens de queixarnos tant hauriem de ser justos, i un cop s'és just, llavors opinar, que l'únic que veig aquí es molta queixa, molt de rundinar, molt de pagar, i poc de fer. Gracies.

  • #37 araceli, diu:
    10.10.09

    Estoy de acuerdo paguen impuestos extras los propietarios de perros , tenéis razón, como tambien estaréis de acuerdo conmigo que paguen estos impuestos extras los que escupen, los que eructan, los que huelen mal, los que hacen ruido, los que hacen pipí y otras cosas en la vía pública y aparentemente no son perros.......

  • #38 mireia, diu:
    08.01.10

    BONES, ESTEM FENT UN PROGRAMA DE TV SOBRE CARRERS I PLACES DE CATALUNYA. EN UN DELS CAPÍTOLS VOLEM TRACTAR AQUEST TEMA DELS PIPICANS. SI US PLAU, AGRAIRIA QUE ALGUN PROPIETARI DE GOS ES POSÉS EN CONTACTE AMB MI PER PARLAR-NE. GRÀCIES! mireia@e2s.cat

  • #39 parentesi, diu:
    14.01.10

    Entenc els problemes que genera la convivència dels que tenen animals i dels que no. Tenir un animal de companyia és (o hauria de ser) un goig per qui el passeja i no un seguit de nervis per si el seu animal ho fa aquí o allà, [no sigui que no ho vegi (o no ho vulgui veure; cadascú sap el que fa i el que no fa, a qualsevol hora del dia o la NIT)].
    De la mateixa manera, també entenc que hi ha gent que no li agraden els animals i/o els "residus" que es generen per necessitats evidents.
    El fet és que HI HA GOSSOS i tenen necessitats que han de fer SÍ O SÍ. Amb el gos venen també unes obligacions que són les que NO agraden, però s'han de complir (morrió, cadena, neteja, sanitat, impostos,...) per CIVISME, HIGIENE AMBIENTAL, VISUAL I TÀCTIL (ja m'enteneu). No crec que els que passejeu el gos, gairebé, sempre pel mateix troç, us agradi portar un regalet i l'olor dels pixats de qualsevol altre gos a casa vostre. Encara menys a qui no en té de gos (d'aquí la mala llet general).
    En quant a les SANCIONS: més normatives estúpides (Badalona n'està plena) que ningú porta a terme. Es veu en el fet que les aceres n'estan plenes passis pel barri que passis de BADALONA.
    SÍ a les zones ACOTADES de PIPI-CANS i NO a passejar el gos deslligat en qualsevol carrer o PARC INFANTIL en qualsevol BARRI,(compte amb les cadenes que s'estiren i qui el porta, badant), i NO també a deixar-hi rastre. Recordem que pels carrers i passen gent amb poca vista o CEGA i reflexos limitats, nens de totes les edats (que no saben com es comporta un animal i/o el què poden tocar o menjar) i gent, en general, que no anem mirant el terre i ens agradaria que seguís essent així (hi ha moltes altres coses per veure).
    UN APUNT ESPECIAL: SI ÉS INCÍVIC (mirar al diccionari) DEIXAR-HO AL TERRE COM SI NO ANÉS AMB EL PROPIETARI (O PASSEJADOR) DE L'ANIMAL, MÉS HO ÉS DEIXAR LA MERDA DAVANT JUST D'UNA ENTRADA DE COL·LEGI, com és el cas (que conec jo) de l'escola BOIX a Bufalà i l'escola ARTUR MARTORELL a CAN SOLEI (deixant de banda que és també un parc per gaudir-ne tranquil, però n'està minat), així com d'altres PORTES com les de casa (que no acostuma a ser la de l'amo del gos).
    TROBAR SOLUCIONS ÉS COSA DE TOTS!!

  • #40 MARTA, diu:
    04.03.10

    A Terrassa també tenim el mateix problema, però a més ultimament la policia ens persegueix, ens MULTA i ens vigila com si fossim criminals. A tota la gent que opina que hem de pagar un impost pel gos, almenys a Terrassa, dir-vos que ja el paguem, però i per a que serveix? per omplir la butxaca de l'Ajuntament, com les multes. Jo passejo al meu gos cada dia al vespre a un parc que, si no fos pel grup que ens juntem cada vespre, seria (i ha sigut) el lloc perfecte perque passi de tot. No passa gent, a l'hora que anem no hi han nens ni gent gran passejant, aleshores PQ NO PODEM DISFRUTAR TRANQUILS DEL PARC? Recollim les caques i vem decidir que a tothom que vingués al parc i no la recollis li demanariem de bon rotllo que la recollis. Està funcionant, el parc està molt més net que abans... en fi us podria explicar mil histories. Només volia que sapiguessiu que a Terrassa ens començarem a moure pq se'ns escolti d'una vegada, ens facin zones d'esbarjo per a gossos i ens deixin tranquils.

  • #41 Mar, diu:
    18.03.10

    Estic farta de veure gossos sueltos pel carrer i pels parcs a on hi ha nens petits. Deixant de banda tota la gent guarra que te gossos i deixa les seves merdes quan no els veu ningú. Als carrers hi hauria d' haver molta vigilancia perque multessin als amos dels gossos que els porten sueltos i deixen els seus excrements a la via pública. A mes a mes, la majoria de gent amb gos a qui li he recriminat que estaven fent alguna cosa malament (com per exemple portar el gos suelto, corrent com un boig a munt i a ball del carrer) se m' han rebotat amb molta mala educació. Amb unes bones multes tot això milloraria!!!

  • #42 MARTA, diu:
    18.03.10

    Hi ha moltissima gent que tenim gos i que recollim les caques, que som civics i responsables com per no deixar anar al gos on hi han nens petits, i que evidentment contestes malament quan algu et "recrimina" pel carrer. Jo n'estic més que farta que la gent em digui coses pel carrer pel fet que el meu gos es gran. Si el porto lligat, va al meu costat i no molesta a ningú quan va pel carrer, ningu te dret a dir-me res, i si m'ho diuen esta clar que contestaré malament!!! a mi tambe hi han moltes coses que no m'agraden i no per aixo vaig "recriminant" a la gent pel carrer. Es que no se amb quin dret es creu la gent de dir-te res, a que si veus a un tiu buscant coses en un container i escampant la brossa no li diràs res?

  • #43 Anonim, diu:
    29.05.10

    Tota la raó pk estem farts de que els gosos no puguin correr lliures....

  • #44 Carlos, diu:
    28.07.10

    Seguro que muchos de estos amargaos que no aguantan a los perros tienen hijos y nietos que se van a la playa por el día o por la noche y la dejan como un vasurero. Empiezen a educar a sus hijos que nosotros pensamos en nuestros perros.

  • #45 victor, diu:
    11.02.11

    No t'enganyis, la majoria de gent no tira aigua sobre els pipis.

  • #46 oscinitiompom, diu:
    29.10.12

    ahgzxnird
    http://www.buybootugg.com/ Ugg Boots Sale
    http://www.uggboots-discout.com/ Cheap Ugg
    http://www.cheapbootugg.com/ Cheap Ugg Boots
    http://www.uggboots-winter.com/ Cheap Uggs
    http://www.winter-uggboots.com/ Ugg Boots
    http://www.uggbootsbuyalot.com/ Ugg Sale
    http://www.backuggboots.com/ Ugg Boots
    http://www.uggbootstoback.com/ Uggs Sale
    http://www.uggbootsaledollar.com/ uggs outlet
    http://www.discountbootsale.com/ Uggs
    http://www.shoesforwinter.com/ Uggs
    http://www.bootsonline-ugg.com/ Uggs Sale
    http://www.bootoutletssale.com/ Cheap Ugg Boots
    xdsiuddol
    http://www.buybootugg.com/#ksokatqbv - Ugg Boots Sale
    http://www.uggboots-discout.com/#shgifcyly - Ugg Boots
    http://www.cheapbootugg.com/#ufynfrhke - Uggs Outlet
    http://www.uggboots-winter.com/#odeyrnrgv - Ugg Boots
    http://www.winter-uggboots.com/#txgzxwvoo - Uggs
    http://www.uggbootsbuyalot.com/#mxnbhocqq - uggs for sale
    http://www.backuggboots.com/#owvdgzulj - Uggs
    http://www.uggbootstoback.com/#glspsxgcg - Uggs
    http://www.uggbootsaledollar.com/#rixxisrqc - Ugg Outlet
    http://www.discountbootsale.com/#nsgshlsjo - Ugg Outlet
    http://www.shoesforwinter.com/#jphvnebfq - uggs outlet
    http://www.bootsonline-ugg.com/#avpohlovu - Cheap Ugg
    http://www.bootoutletssale.com/#bozgmnsdt - Uggs
    xsrhlymcy
    Uggs Sale
    Cheap Uggs
    Ugg Boots
    uggs for sale
    uggs for sale
    Uggs Outlet
    Uggs
    Ugg Outlet
    Ugg Sale
    Cheap Ugg
    Ugg Boots
    Ugg Boots Sale
    Ugg Sale

Afegir comentari

Deixa un comentari sobre "Badalona, mal lloc per passejar el gos"

Badaweb.com no és responsable del que expressin els seus usuaris. Tantmateix, es reserva el dret d'esborrar qualsevol misstge que ofengui directament a una persona o entitat, o que tingui qualsevol missatge de caire xenòfob, discrimini sexualment, o atempti contra la propietat intel·lectual de qualsevol entitat o persona.

publicitat

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat