Botó Contacta amb Badaweb

el pont del petroli

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
mandonguilla
11.03.2001 a las 22:20:40
el pont del petroli

Per primera vegada i obert aquet forum i veig molt poca participació.
Serà que no ens interessa gairè lo que passa a Badalona, o serà que pasem de tot,
Teniu alguna oponio sobre la moguda del dia 18 de març per mirà de salvar tots el animalons que hi viuen, i el eco-sistema que i viu?

#1
Una persona qualsevo
26.06.2001 a las 21:07:12
Re: el pont del petroli

Realment quan vaig saber de la moguda aquesta del pont de petroli em vaig quedar igual perquè des de l'Ajuntament sols se'ls sentia que haviem de salvar-lo, però no se n'informava del perquè havia de continuar dempeus. Va ser gràcies a unes imatges de la televisió de Badalona que vaig adonar-me del que tenim a la nostra ciutat (sembla mentida que en aquesta ciutat hi hagi un racó tant ric en animals i algues), i això que sobre l'aigua fa pena!
Realment també vaig quedar parat que a Badalona la gent es mogui per alguna cosa, perquè siguem sincers en aquesta ciutat la gent és molt passiva! Hauria de ser tot un exemple per a què es respectin les zones naturals tant danyades al litoral català.

#2

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat