Botó Contacta amb Badaweb

QUI ES EN FERRAN FALCO

Respondre a aquest tema

Autor Missatge
rafael
12.10.2002 a las 09:43:24
QUI ES EN FERRAN FALCO

Qui es en realitat en Ferran Falcó, un jove amb empenta, però un en els seus propòsits te que tenir respecte per tothom, i ell només busca benefici propi, i sinó li pregunteu que va passar quan es va presentar a unes eleccions municipals com número quatre per Esquerra Republicana de Catalunya. Cal recordar con va ser la seva sortida del partit?

#1
Marc
15.10.2002 a las 05:30:42
QUI ES EN FERRAN FALCO

Jo si que se qui és en Ferran Falcó. El conec de fa molts anys i em sembla mentida que només coneixer la noticia que serà el cap de llista per la federació de CiU, ja hi hagi qui se li vulgui tirar al coll. Ferran Falcó és l'home que ha sabut fer una renovació pacífica dins de Convergència. I que ha fomentat que la federació de CiU sigui una realitat a la nostra ciutat. I no només això. També fa temps que desde les seves responsbilitats treballa per tot Badalona, pels seus barris, per la seva gent i pel seu pais. Recordeu aquest nom, perque serà un dels polítics badalonins que donaran molt de joc a la nostra ciutat.

#2
jordi
15.10.2002 a las 10:15:47
QUI ES EN FERRAN FALCO

Benefici propi???? Tu coneixes a en Ferran Falcó? Saps el pq va anr nº4 de la llista de ERC?? Primer pregunta i després parla. Ja era hora que a CDC Badalona, hi hagués algú amb la seva qualitat humana........ni rieras ni siós.......ell ha fet una renovació tranquila. Potser li va costar una mica al principi, però dominar a les 'fieres' Marcelistes no és facil, i ell amb la seva tranquilitat i a vegades una mica de passivitat, ha conseguit el que molta gent des de fa 20 anys intenta. Ho farà millor o pitjor, però com a minim ha canviat les maneres de fer i el que és més important de cara enfora, ha canviat les cares. Doneu un vot de confiança, i no us deixeu guiar per les aparences. Tothom quan és jove fa bogeries, però s'han d'anar recordant després de 15 anys????????? Visca Badalona Convergent!

#3

Respondre a aquest tema

publicitat

Marcar com a ofensiu

Badaweb.com no es responsabilitza de les opinions aquí expressades. No s'admeten insults ni faltes de respecte. No està permès enviar comentaris contraris a les lleis espanyoles. No admesos continguts publicitaris. Badaweb.com es reserva el dret d'eliminar comentaris que no compleixin les normes bàsiques de participació. Pot reportar comentaris que no facin compliment d'algun d'aquests punts utilitzant l'opció Marcar com ofensiu.

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat